Indlejret objekt

• Lars Salomonsen den 20-03-2018
    Nyt tilbud om rådgivning
    Kære forældre. I Jammerbugt Kommune starter en ny ordning op med forebyggende socialrådgivere. Som forældre kan I søge rådgivning hos den forebyggende socialrådgiver, som er tilknyttet jeres skole/børnehave/vuggestue. Den forebyggende socialrådgiver kan for eksempel rådgive om udfordringer med at få hverdagen til at hænge sammen, jeres barns trivsel eller forandringer i familien – for eksempel skilsmisse eller sygdom – samt meget andet. Det er frivilligt at benytte tilbuddet. Samtidig er tilbuddet anonymt – det vil sige, at der ikke bliver oprettet en sag ved kommunen, hvis et barn, en forælder, en lærer eller pædadog søger råd og vejledning. Den forebyggende socialrådgiver er ansat i Jammerbugt Familiecenter.
    Jeres rådgiver er Stine Larsen Laustsen, som kan kontaktes på mobil tlf.: 4191 1595 eller mail: [email protected]