• Lars Salomonsen den 23-05-2017
    Kære alle forældre i 6. klasse!

Gjøl skole og Gjøl sejlklub har ingået et samarbejde om at give eleverne sejlundervisning. Vi laver en opstart på dette projekt tirsdag den 30. maj, hvor jeres børn vil være i sejlklubben og modtage begyndende sejlundervisning fra 10.00 - 14.30.
    Børnene får en seddel med hjem onsdag, hvor I giver tilladelse til at jeres barn gerne må deltage denne dag, sedlen afleveres senest 30. maj om morgenen.
    Det vil være seks kyndige sejlklubs instruktører der vil stå for selve undervisningen og Lars Bang vil deltage fra skolen, da han er idrætslærer.

Tv2 nord kommer og dækker dagen :-)
    Charlotte Skovgaard Larsen den 19-05-2017
    Husk der er forårskoncert på skolen hvor alle kulturskolens elever viser hvad de har lært:

Fredag d. 2. juni kl. 16.30-17.30.

Alle er velkomne ;-)

• Jørgen Pedersen den 17-05-2017
    Så ligger der referat fra sidste skolebestyrelsesmøde på skolens hjemmeside under skolebestyrelse - dagsordener og referater

• Lars Salomonsen den 10-05-2017
    Sommerfest på Gjøl skole.

Kære alle!

Vi vil gerne invitere til sommerfest på Gjøl skole for alle børn, forældre, bedsteforæld og barnlige sjæle.
    Torsdag den 1. juni 2017 fra kl. 15.00 – 17.00.
    Sommerfesten er i år en markedsplads med forskellige boder som børnene har lavet og står for.
    Markedspladsen er på børnehavens legeplads. Der vil kunne købes kaffe, kage saftevand og Jeppe fra Brugsen vil stå for sliksalg.
    Tag gerne selv et tæppe med til at sidde på, da vi forventer stor tilslutning.
    Kl. 17.00 går vi alle til Gjøl kro, hvor der er fællesspisning og hyggeligt samvær, for jer der er tilmeldt spisning.
    Tilmelding til spisning sker til Charlotte på skolens kontor senet den 22. maj. Tilmeldingssedlerne kommer med børnene hjem.

Festlige hilsner fra personalet på Gjøl skole!

Jørgen Pedersen den 10-03-2017
    Som følge af vedtaget besparelse i børne-familieudvalget sker der ændringer på Gjøl Skole.

Nedskæringen skal foretages på ledelse og administration, hvilket har fået følgende konsekvenser for Gjøl Skole:
    • I forbindelse med Lissi Westergaard selv har valgt at gå på pension nedlægges funktionen som afdelingsleder i børnehaven.

• Stillingen som viceskoleleder nedlægges og Jørgen Pedersen tilbydes timer som lærer inden for hans kompetenceområder.

Begge dele træder i kraft i løbet af efteråret.

• 29-05-2017
    Samtaler dansk og matematik 6.klasse maj · 6A