Indlejret objekt

• Jesper Holm Mikkelsen den 28-09-2017
    Kære forældre

Der har i går og i dag mediemæssigt været fokus på antallet af lukkedage i Jammerbugt Kommunes daginstitutioner, hvor der bl.a. har været bragt en artikel i Politiken, hvoraf det fremgår, at Jammerbugt Kommune har mellem 15-19 årlige lukkedage.

I undersøgelsen der refereres til i Politiken defineres lukkedagene som de dage, hvor vi i Jammerbugt Kommune har koordineret fællespasning i de 5 dagtilbudsområder/distrikter:

Den koordinerede fællespasning vedrører i Jammerbugt Kommune konkret:
    • 3 uger i sommerferien
    • Dagene mellem jul og nytår samt dagen efter Kristi Himmelfart

Den koordinerede fællespasning betyder ikke, at I som forældre ikke har mulighed for at få jeres barn passet, men alene at I som forældre kan blive henvist til en anden institution i jeres umiddelbare nærhed på et de ovennævnte tidspunkter. Der er således ikke ændret på rammerne eller omfanget af den koordinerede fællespasning, som I kender det i dag.

Diana Lübbert Pedersen
    Skole og Dagtilbudschef